7.augustā Grobiņā nestrādās tehniskā apskate «smagajiem» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Sakarā ar iepriekš plānotiem remontdarbiem, nākamajā trešdienā, 2013.gada 7.augustā, Grobiņā nestrādās tehniskā apskate transportlīdzekļiem ar pilnu masu virs 3500 kg. Savukārt automobiļiem ar pilnu masu līdz 3500 kg tehniskā apskate Grobiņā būs pieejama un tā strādās kā ierasts: pulksten 8:30-17:00, portālu «Apollo» informēja VAS «Ceļu satiksmes drošības direkcija» Sabiedrisko attiecību daļa Agnese Korbe.

Ņemot vērā gaidāmās izmaiņas Grobiņas tehniskās apskates stacijas darbā, aicinām autovadītājus savlaicīgi plānot tehniskās apskates veikšanu saviem transportlīdzekļiem, jo tehnisko apskati iespējams veikt arī ātrāk, nekā norādīts uz uzlīmes. Nepieciešamības gadījumā trešdien, 7.augustā, tehnisko apskati «smagajiem» būs iespējams veikt, piemēram, CSDD Saldus nodaļā, adrese: Apvedceļš 10, darba laiks: pulksten 8:30-17:00. Saldū tehnisko apskati veic arī pēc iepriekšēja pieraksta, tālrunis: 63881718.

Plānots, ka no ceturtdienas, 8.augusta CSDD Liepājas nodaļas Grobiņas tehniskās apskates stacija strādās ierastajā režīmā. Grobiņā iespējams saņemt tehniskās apskates pakalpojumus transportlīdzekļiem ar pilnu masu līdz un virs 3500 kg. Darba laiks: pirmdiena-piektdiena: pulksten 8:30-17:00; sestdiena: pulksten 8:30 14. Grobiņā tehnisko apskati veic arī pēc iepriekšēja pieraksta, tālrunis: 63490670.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu