81 gadu veca sirmgalve apmuļķo krāpnieku (171)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Creativity+ Timothy K Hamilton, CC BY-NC-ND 2.0

Kāda 81 gadu veca sirmgalve Rīgā «apvedusi ap stūri» telefonkrāpnieku, portāls «Apollo» uzzināja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Ceturtdien kādai 81 gadu vecai Pārdaugavas iedzīvotājai zvanīja kāda persona un mēģināja iestāstīt, ka sirmgalves meita esot izraisījusi negadījumu un, lai meita izvairītos no nepatikšanām, esot nepieciešams samaksāt naudu.

Sirmgalve nenoticēja zvanītājam, taču telefonsarunā radīja iespaidu, ka stāstam ir noticējusi. Pēc sarunas sirmgalve sazvanījās ar meitu, pārliecinājās, ka viss ir kārtībā, un piezvanīja policijai. Pēc policijas darbinieka norādījumiem sirmgalve nākamajā sarunā ar iespējamo krāpnieku piekrita samaksāt prasīto summu.

Nedaudz vēlāk, kad pie sirmgalves ieradās jaunietis, kurš vēlējās saņemt naudu, policijas darbinieki jau bija notikuma vietā un aizturēja 17 gadus veco Lietuvas pilsoni.

Par notikušo ir sākta izmeklēšana.

Komentāri (171)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu