Dziļā veidnē ieber apmēram 2cm biezu kārtu cukura, virsū liek daiviņās sagrieztus ābolus, virs āboliem uzkaisa nedaudz cukura kopā ar kanēli. 100 g sviesta uzliek uz āboliem nelielās piciņās.
Ābolkūka Tēva dienai (23)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
100 g sviesta saberž drumstalās kopā ar miltiem, pārkaisa āboliem. Var izmantot veikalā pirktu smilšu mīklu. Cep 190 grādos 25 minūtes. Pasniedz ar aukstu pienu.
Ābolus var pārkaisīt ar rozīnēm, brūklenēm vai dzērvenēm.