Ābols: Lēna spēle pret Itāliju mums nepalīdzēs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases treneris Artis Ābols pirms spēles ar Itāluiju sacīja, ka jāspēlē tāds pats hokejs, kādu puiši demonstrēja pirmajās divās čempionāta spēlēs.

«Ir viņiem daži līderi - Džulio Skandella, kurš palīdzēja uzvarēt dāņus, var gan atdot piespēli, gan iemest. Tāpat aizsargs Armīns Helfers, kurš uz ledus pavada 25 minūtes. Galvenais ir spēlēt ātru hokeju, jo lēna spēle mums nav izdevīga,» norādīja treneris.

«Nevaru teikt, ka spēles sākumā no mūsu puses būs liels spiediens, tāds uzdevums nav visiem sēsties virsū viņu aizsardzības zonā. Ir situācijas, kurās varam uzbrukt un kurās nē. Ja esi ar ripu, jādodas uz priekšu, ja nē - jāspēlē aizsardzībā,» stāsta Ābols.

«Ceru, ka puišiem nav deguns gaisā. Jau runājām no rīta - lielākais pretinieks mēs esam sev paši. Mums jāspēlē tas pats hokejs, kuru spēlējām pret Krieviju un Vāciju. Vāciju apspēlējām tikai ar raksturu, cīņu, visu izšķīra sīkas detaļas, nebija neviens noraidījums,» uzsvēra treneris.

«Apollo» šorīt jau ziņoja, ka mačam tiks pieteikti astoņi aizsargi un 12 uzbrucēji. Ābols gan saka, ka nav zināms, vai spēles laikā tiks izmantoti visi astoņi aizsargi.

«Skatīsimies no situācijas, bet es nesaku, ka spēlēsim ar astoņiem aizsargiem, vienkārši trenerus neapmierināja divu uzbrucēju sniegums, un, lai vieta nepaliktu tukša, pieteicām astoto aizsargu,» atklāj izlases pārtāvis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu