Ābols: Man vajag, lai Hosa spēlētu abos laukuma galos (48)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas «DInamo» galvenais treneris Artis Ābols pastāstījis par gaidāmo sezonu un norādījis, ka komandai nepieciešams vēl viens centra uzbrucējs.

«Lielāks darba apjoms ir veikts fiziskajā sagatavotībā. Iesākumā astoņas dienas komanda vispār netrenējās uz ledus. Valmierā izdarījām vairāk, jo spēlētājiem, kuri būs iesaukti izlasē, citas iespējas to darīt vienkārši nebūs. Turklāt šī ir olimpiskā sezona. Pieļauju, ka abos pārtraukumos izlases treneri gribēs sapulcināt vienkopus iespējami labāko sastāvu. Citas KHL komandas tajā laikā trenēsies, bet mūsējiem vajadzēs spēlēt,» laikrakstam «Diena» izteicies Ābols.

Treneris arī stāsta par slovāku uzbrucēju Marselu Hosu, kurš pēc pārtraukuma atkal atgriezies Latvijas galvaspilsētā.

«Mani interesē, lai komanda uzvar. Labāk, lai mēs uzvaram ar 1:0 vai 2:1 nekā zaudējam ar 2:4, un abas ripas ir iemetis Hosa. Es viņam esmu teicis, ka man nevajag, lai viņš būtu tikai priekšā un cerētu, ka tur kaut kas atlēks un izdosies iemest. Man vajag, lai viņš spēlētu abos laukuma galos, kā tas bija, kad viņš atnāca pie Pekas Rautakallio. Hosas gūtais savainojums apliecina, ka viņš to arī dara. Jā, pārbaudes turnīros viņš vārtus nav guvis, bet dara to, ko no viņa prasa. Protams, gaidām no viņa arī vārtu guvumus.»

«Mums ir četras maiņas, un nosacīti jebkurai ir jārūpējas par rezultātu. Jāņem gan vērā objektīvi, kāds ir ceturtais virknējums, kurā spēlē jaunais Artūrs Kuzmenkovs. Gaidīt mēs varam, bet prasīt, kāpēc tu neiemeti, pagaidām laikam gan vēl ne. Trešajā maiņā jau sesto gadu KHL spēlē Andris Džeriņš un Gints Meija. Tas laikam arī nebūtu normāli, ja viņi izietu laukumā un tikai atslidotu savas maiņas," uzskata Ābols.

Komentāri (48)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu