Ābols: Nespļaušu Dievam acīs un teikšu, ka esmu apmierināts (21)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Rīgas «Dinamo», kas otrdien KHL regulārajā čempionātā guva jau savu septīto uzvaru pēc kārtas, tādējādi uzstādot jaunu kluba rekordu, aizvada cīņas punktu un uzvaru dēļ, nevis cenšas tikt pie rekordiem, pēcspēles preses konferencē uzsvēra galvenais treneris Artis Ābols.

Kā zināms, Rīgas «Dinamo» ar 3:1 savā laukumā pieveica Jekaterinburgas «Avtomobilist» hokejistus, bet pa vārtiem guva Vitālijs Pavlovs, Kails Vilsons un Marcels Haščāks. Šī bija pēdējā «rīdzinieku» cīņa šajā mājas spēļu sērijā.

«Šis mačs man patika visvairāk no šīs sērijas spēlēm,» pauda Ābols. «Duelī pret «Avtomobilist» nebija kritumu, hokejisti izpildīja prasīto. Viņi bija malači, šis noteikti bija stabilākais mūsu sniegums pēdējās spēlēs.»

«Šī sezonas pirmā puse būtu bijusi izcila, ja katrā mačā būtu tikuši pie uzvaras. Nespļaušu Dievam acīs un teikšu, ka esmu apmierināts. Nav par ko sūdzēties, turpināsim spēlēt, cik labi vien spējam, taču šis ir sports - solīt neko nevaru. Spēlējam nevis rekordu dēļ, bet gan punktu un uzvaru vārdā,» sacīja Ābols.

Jau vēstīts, ka Rīgas «Dinamo» sastāvā par labāko spēlētāju tika atzīts Miks Indrašis, kurš šajā spēlē veica divas rezultatīvas piespēles.

«Priecā, ka Indrašis dara to, ko no viņa prasu. Viņa radošums spēlēs iepriekš bija pārāk liels, taču šajos pēdējos mačos man viņam nav ko pārmest,» sacīja Rīgas «Dinamo» galvenais treneris.

Tikmēr Jekaterinburgas «Avtomobilist» galvenais treneris Antons Jemeļins atzina, ka pirmās divas trešdaļas viņa vadītā komanda nebija līdzīgi paši sev. «Trešajā trešdaļā uzlabojām sniegumu, taču viena spēlētāja kļūda sabojāja visus centienus.»

Jau piektdien Rīgas «Dinamo» uzsāks četru spēļu izbraukuma sēriju, kurā tiksies tieši ar «Baris», «Avangard», «Jugra» un «Avtomobilist» komandām, bet decembrī visas septiņas spēles «rīdzinieki» aizvadīs savā laukumā.

Rīgas «Dinamo» ar izcīnītiem 55 punktiem 27 spēlēs ieņem salīdzinoši stabilu Rietumu konferences kopvērtējuma trešo vietu, tikai par trim punktiem atpaliekot no otrajā vietā esošās Maskavas «Dinamo», kas aizvadījusi par maču vairāk.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu