Ābols: Spēli zaudējām jau ģērbtuvē (23)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas «Dinamo» spēlētāji nebija noskaņojušies mačam pret Čerepovecas «Severstaļ» (1:2), tāpēc cīņa tika zaudēta jau ģērbtuvē, uzskata Latvijas komandas galvenais treneris Artis Ābols.

«Mēs spēli zaudējām jau ģērbtuvē. Liela daļa uzskata, ka ir labāki un uzvarēs tāpat,» pēc cīņas skarbs bija Ābols. «Ja man būtu citi spēlētāji, daļa no šiem nākamajā mačā nespēlētu un pat nezinu, kad atkal tiktu laukumā

«Neko jaunu nepateikšu - par sliktu nāca ātri gūtie vārti,» secināja treneris. «Šajā līgā mēs ne pirms viena mača neesam favorīti. Varam uzvarēt tikai tad, ja visi cīnāmies un esam gatavi spēlei.»

«Komanda šodien cīnījās, neviens nepadevās. Mums bija liela vēlme tikt pie punktiem,» teica «Severstaļ» galvenais treneris Igors Petrovs. «Labi spēlējām vidējā zonā, bet netikām galā ar «Dinamo» vairākumu. Šajā ziņā mums paveicās.»

«Spēles gaitā mums izdevās pielāgoties rīdzinieku uzbrukumam un īpaši gribu izcelt mūsu aizsargu sniegumu. Tikām atalgoti par cīņu katrā epizodē,» secināja Petrovs.

Turpinājumā svētdien Latvijas komanda sacentīsies ar līgas līderi Sanktpēterburgas SKA, bet pirms pārtraukuma 13. decembrī būs jātiekas ar Laura Dārziņa pārstāvēto Čeļabinskas «Traktor» komandu.

Pēc tam Rīgas «Dinamo» spēles gaidāmas vien pēc Ziemassvētkiem, bet janvārī komanda sāks ļoti saspringtu spēļu maratonu pirms Soču olimpiskajām spēlēm.

Rīgas klubs ar 62 punktiem 34 spēlēs atkal atkritis uz Rietumu konferences kopvērtējuma ceturto vietu, jo Maskavas CSKA hokejisti piektdien ar rezultātu 2:0 pieveica SKA, kas tagad dosies uz Rīgu. Tikmēr «Severstaļ» ar 41 punktu 33 mačos pakāpās uz Rietumu konferences 11. vietu 14 komandu konkurencē.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu