Āboltiņa: šobrīd aktuāla ir valsts pazaudēšanas tēma

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Ja pirms astoņiem gadiem par valsts prioritāti tika pasludināta cīņa ar korupciju, tad šobrīd aktuāla ir valsts pazaudēšanas tēma, sestdien partijas «Jaunais laiks» (JL) Rīgas nodaļas kopsapulcē sacīja JL līdere Solvita Āboltiņa.

«Šobrīd tie, kas ir gatavi šo valsti izpārdot, ir mūsu pašu kolēģi,» sacīja Āboltiņa.

Pēc viņas teiktā, pašlaik «uz kārts ir likta valsts» un, redzot, kā darbojas konkurenti, viņai rodas iespaids, ka var būt mēģinājumi pārdot valsti.

Āboltiņa norādīja, ka valsti veido cilvēki - gan bērni, gan, piemēram, sirmgalvis, kurš ubago uz ielas. Tāpēc tiem, kuri iet politikā, valsts ir jāveido tāda, kādā iedzīvotāji būtu par sevi pārliecināti un jūtas droši.

Lai situāciju valstī uzlabotu, ļoti daudz kas ir atkarīgs no pašiem iedzīvotājiem. Ir jābūt gribai, nevis jāgaida, ka kāds nāks no malas un palīdzēs.

Viņa norādīja, ka ir daļa iedzīvotāju, kuri uzskata, ka jāgaida «viens saimnieks», kurš nāks un visu sakārtos. Pēc Āboltiņas domām, šāda attieksme nav pareiza un ir bīstama. «Ir daļa, kas uzskata, ka ir jāgaida kāds viens, kas ienesīs sauli istabā. Nē, tas ir bīstami un nav pareizi,» teica JL līdere.

Āboltiņa aicināja ikvienu mesties darbā un ticēt, ka ir iespējams sakārtot valsti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu