Absolvents Dzintars Čīča piedāvā vasarīgu valsi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Karstajā eksāmenu laikā dziedātājs Dzintars Čīča paguvis ierakstīt savu šīs vasaras singlu - veco labo latviešu estrādes valsi «Vasara sauc».

Savulaik šo dziesmu ieskaņoja izcilais latviešu tenors Jānis Zābers, kuram to sarakstījusi viena no pirmajām latviešu estrādes komponistēm Elga Īgenberga kopā ar dzejnieku Arnoldu Auziņu. 

«Uzdrīkstējos ieskaņot savu versiju šai leģendārajai dziesmai, ceru, ka tā klausītājos, tāpat kā mani pašā, vairos prieku par mūsu zemes skaisto dabu, kas īpaši uzplaukst tieši vasarā,» priecājas Dzintars Čīča. «Būdams īsts lauku zēns, es pie skaistajiem Latvijas ūdeņiem jūtos vislabāk - tur es gatavojos eksāmeniem un iedvesmojos koncertiem.»

Dziesmu «Vasara sauc» varēs dzirdēt tuvākajos Dzintara Čīčas koncertos - 2.jūnijā Dagdas estrādē Vasaras sezonas atklāšanā, 9.jūnijā «Saldus šlāgermaratonā» un 23.jūnijā festivālā «Līgo Latgale!»

Dziesmas Mp3 versija pieejama lejupielādei portālos «Doremi.lv» un «Platforma.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu