Adele nevēlas audzināt mazuli Londonā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu dziedātāja Adele plāno audzināt gaidāmo mazuli ārpus Londonas, kur viņas slavai netiks pievērsta tik liela uzmanība.

Dziedātājas pirmais bērns nāks pasaulē tuvāko nedēļu laikā. Adele un viņas draugs Saimons Koneckis atjauno māju Anglijas dienvidos, kur jaunā ģimene varēs izvairīties no pārlieku lielas uzmanības.

«Ne viņa, ne arī Saimons nevēlas, lai bērns uzaug Londonā,» žurnālam «People» pastāstīja avots. «Viņa saka, ka tas ir kā būt zelta zivtiņai akvārijā. Viņi nevēlas būt uzmanības centrā, kad mazulis piedzims. Manuprāt, viņi izies sabiedrībā vēl retāk.»

«Par spīti viņai piederošajiem miljoniem, Adele dos savam bērnam to, kas nepieciešams visvairāk - mīlestību. Mazulim ļoti paveicies, ka viņa mamma ir tik īpaša sieviete,» turpina avots.

Pagājušajā nedēļā iznāca Adeles iedziedātā tēmas dziesma Džeimsa Bonda franšīzes jaunākajai daļai «Skyfall» («Operācija «Skyfall»»), taču mūziķe neplāno līdz bērna piedzimšanai uzņemties vēl citus darbus, norādīja avots.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu