Adele nosoda mūziķus, kuri pārlieku izmanto savu seksuālo pievilcību (50)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu dziedātāja Adele nosodījusi mūziķus, kuri izmanto savu seksuālo pievilcību, lai pārdotu vairāk ierakstu. Hita «Someone Like You» autore kritizējusi citas dziedātājas, kuras videoklipos atkailinās, lai pievērstu sev vairāk uzmanības. «Seksuāla ekspluatācija neizskatās diez ko labi,» viņa teica. «Tas neiedrošina klausītājus.»

Adele arī piebilda, ka patiesībā popzvaigznes izskatās citādi nekā televizoru ekrānos. «Viņas neizskatās tāpat kā žurnālos un videoklipos. Esmu redzējusi viņas ļoti tuvu,» sacīja dziedātāja.

24 gadus vecā dziedāja, kuras jaunākais albums «21» pārdots 23 miljonos kopiju visā pasaulē, neievēro diētas karjeras dēļ. «Es nekad neesmu apskatījusi žurnālu vākus un videoklipus un nodomājusi, ka tieši tā man jāizskatās, ja vēlos gūt panākumus,» viņa norādīja. «Man tas nav vajadzīgs, lai pārdotu savus ierakstus. Es tikai stāvu un dziedu. Mani nenomāc tas, ka esmu daudz apaļīgāka par citām dziedātājām.»

«Lai arī kā tu izskatītos, jābūt apmierinātam ar sevi,» iesaka dziedātāja.

Kā ziņots, jūlijā Adele paziņoja, ka gaida mazuli no drauga Saimona Konecka.

Komentāri (50)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu