Adele «Oskaru» ceremonijā izpildīs hitu «Skyfall» (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu dziedātāja Adele 85. ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijā izpildīs hitu «Skyfall» no Džeimsa Bonda franšīzes jaunākās daļas «Skyfall» («Operācija «Skyfall»»).

Tēmas dziesmu sacerēja Adele un producents Pols Epvorts. Tā nominēta «Oskara» balvai kategorijā «labākā oriģinālā dziesma». Pēdējoreiz Džeimsa Bonda filmas galvenā dziesma prestižajam apbalvojumam tika nominēta 1981.gadā.

24.februāra uzstāšanās būs Adeles pirmais uznāciens kopš «Grammy» ceremonijas pagājušā gada aprīlī. Tā arī būs pirmā reize, kad dziedātāja izpildīs «Skyfall» klausītāju priekšā, jo kopš dēla piedzimšanas oktobrī viņa reti parādījusies sabiedrībā.

«Tikt nominētai - tas ir liels gods,» paziņoja Adele. «Un ir fantastiski dziedāt cilvēkiem, kas tik bieži saistījuši manu fantāziju. Es nekad to neesmu piedzīvojusi un, iespējams, izbaudīšu tikai vienreiz!»

Šomēnes 24 gadus vecā dziedātāja ieradās Holivudā, kur «Skyfall» izpelnījās «Zelta globusu» kā labākā oriģinālā dziesma.

Decembrī Adeles albums «21» otro gadu pēc kārtas kļuva par visvairāk pārdoto albumu ASV.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu