Adeles dziesma atmodina no komas septiņgadīgu meiteni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Adele savā nemaz ne tik ilgajā karjerā jau paspējusi sasniegt ļoti daudz - viņa tikusi pie gandrīz visām iespējamajām mūzikas jomas balvām un ar savu sirdsdarbu pelna ļoti lielu naudu. Bet nesen viņas talants paveicis, ko patiešām dzīvībai nozīmīgu - viņas balss no komas atmodinājusi  septiņus gadus vecu meitenīti, vēsta «thehollywoodgossip.com».

Pagājušajā gadā angliete Šarlote Neve ieslīga komā galvas operācijas laikā, kad mediķi centās apurēt asinsizplūdumu smadzenēs. Meitenītes māte Leila tika brīdināta, lai gatavojas sliktākajam. Nesen ārsti pat bija gatavi padoties un sākt no meitas atvadīties.

Tomēr notika brīnums. Kādu dienu māte, atrodoties Šarlotes palātā, izdzirdēja radio skanam Adeles «Rolling in the Deep» - dziesmu, ko abas mēdza kopā dziedāt. Leila sāka dziedāt līdzi un komā guļošā meita pasmaidīja. Tā bija pirmā reize kopš asinsizplūduma, kad meitenīte kaut kādā veidā reaģēja. Pārsteigtas bijušas arī māsiņas, kas mudinājušas Leilu turpināt dziedāt un Šarlote pasmaidīja vēlreiz.

Pēc šīs atmošanās pāris dienu laikā Šarlote bija spējīga piecelties no gultas. Tam sekoja dažādi terapijas kursi un drīz vien Šarlote varēja doties mājās.

Šarlotei gan vēl novērojami redzes un atmiņas traucējumi, bet pat tie neattur meiteni no skolas apmeklēšanas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu