Adeles ieraksts «21» ir šī gada pārdotākais albums mūzikas veikalā «iTunes» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Britu dziedātājas Adeles ieraksts «21» ir mūzikas internetveikala «iTunes» 2012.gada pārdotākais albums, ceturtdien paziņoja kompānija.

«21» šogad saņēma prestižo «Grammy» balvu kā gada albums. Cīņā par «iTunes» pārdotākā ieraksta titulu tas pārspēja amerikāņu dziedātājas Teiloras Sviftas albumu «Red» un britu folkroka grupas «Mumford & Sons» ierakstu «Babel».

Pirmajā pieciniekā iekļuva arī britu puišu grupas «One Direction» albums «Up All Night», kā arī «Grammy» nominantu «fun.» debijas ieraksts «Some Nights».

24 gadus vecā Adele pagājušogad arī kļuva par pirmo mūziķi, kurai pieder gan «iTunes» pārdotākais albums, gan pirktākais singls, gan arī gada mākslinieces tituls.

Viņa arī tikusi nominēta ASV Kinoaktieru ģildes un «Zelta globusa» balvai par dziesmu Džeimsa Bonda franšīzes jaunākajai daļai «Skyfall» («Operācija «Skyfall»»).

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu