Advokāta Lozes īpašumi pārgājuši Šķēles ģimenei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pazīstamā advokāta Jāņa Lozes nekustamā īpašuma attīstīšanas projekti daļēji pārgājuši Andra Šķēles un viņa ģimenes locekļu kontrolē, raksta «Dienas Bizness».

Pēc izklaides centra «Bowlero» izveides advokāts bija ķēries pie diviem lieliem nekustamā īpašuma projektiem — «Tango projekta», kas paredz kvartāla būvniecību Rīgā starp Dzirnavu un Blaumaņa ielu, bet Jūrmalā, bijušā zvejnieku kolhoza «Jūraslīcis» teritorijā, bija paredzēts būvēt ekskluzīvu ciematu.

Lai gan bija izskanējušas runas, ka šie projekti ir ar Šķēli saistīti, Loze apgalvoja, ka visi projekti ir viņa. Taču uzņēmumi «Alerts Plus», «Lielupes grīva» un «Rekreācijas serviss», kam pieder «Jūraslīča» teritorijas, šogad mainījuši īpašniekus — caur nelielu kompāniju ķēdīti tagad tie pieder ekspremjeram Šķēlem.

«Tango projekta» vienīgā īpašniece joprojām ir Lozem piederošā firma «Blaumaņa nami», taču Komercķīlu reģistrā atrodamā informācija liecina, ka «Tango projekts» ir mainījis lielāko kreditoru un visi vērtīgākie uzņēmuma īpašumi ir ieķīlāti mazpazīstamajai «TA projekts». Šīs firmas īpašnieks caur «TA sabiedrība» ir Andris Šķēle.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu