Advokāts: Krievijas izlase spēlēja labāk

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Krievijas izlases galvenais treneris Diks Advokāts pēc neizšķirta ar Eiropas čempionāta finālturnīra mājiniekiem Polijas futbolistiem (1:1) atzina, ka rezultāts 1:0 šajā mačā būtu bijis godīgāks, raksta «championat.com».

«Domāju, ka Krievija šovakar nospēlēja labāk nekā pretinieki,» uzskata Advokāts. «Jakubs Bļaščikovskis guva vārtus, tādēļ tika atzīts par labāko Polijas komandā, taču, manuprāt, labākais bija aizsargs Sebastians Benišs.»

«Spēle izvērtās mums veikmīgi un kopumā mēs sasniedzām pieņemamu rezultātu,» norāda Krievijas izlases galvenais treneris. «Mājiniekiem bija ārprātīgs atbalsts – nav veigli spēlēt, kad pretiniekus atbalsta 60 000 līdzjutēju. Taču mēs kontrolējām lielāko daļu spēles, tādēļ rezultāts 1:0 būtu bijis godīgāks.»

«No otras puses – mēs atdevām pretiniekiem teritoriju, sākām daudz kļūdīties un devām poļiem pārāk daudz brīvības. Tādēļ viņiem izdevās izlīdzināt rezultātu,» secina Advokāts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu