Aģents: ir klubi, kas varētu par <i>Ozo</i> samaksāt vēl vairāk

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti

Pirms dāžām dienām Latvijā iznākošais laikraksts «Telegraf» publiskoja ziņu, ka Rīgas «Dinamo» aizsargs Sandis Ozoliņš esot devis mutisku piekrišanu un nākamajā sezonā spēlēs Magņitogorskas «Metallurg».

Tika ziņots, ka Magņitka uz galda esot gatava nolikt līgumu, kurā hokejists sezonā saņemšot trīs miljonus ASV dolāru. Taisnība vai nē, to vislabāk zina pats Sandis, taču jāatzīst, ka KHL reglaments paredz, ka nevienam spēlētājam nedrīkst būt pārrunas ar citiem klubiem līdz 30. aprīlim.

Hokeja aģents Dmitrijs Jerjomins, kura paspārnē atrodas vairāki Rīgas «Dinamo» hokejisti sarunā ar «Latvijas Avīzi» norādījis, ka Ozoliņa alga varētu būt pat vēl lielāka, nekā tā minēta iepriekšējās publikācijās saistībā ar «Metallurg».

«Ir komandas, kas varētu samaksāt vēl vairāk. Sandim KHL ir tik laba reputācija, ka arī tad, kad oficiāli būs atļauts veikt pārrunas, Krievijas turīgās komandas būs saglabājušas pietiekami daudz līdzekļu tik augstas klases hokejistam. Pirms izslēgšanas spēlēm nav jārīko šāds riņķa dancis,» uzskata Jerjomins.

«KHL ir noteikta spēlētāju kategorija, kas pelna vienu, divus un trīs miljonus sezonā. Iespējams – arī četrus un pat piecus. Gandrīz katrā komandā ir hokejisti, kas pelna ļoti pieklājīgu naudu,» norāda aģents.

Jau iepriekšējās sezonās, tuvojoties izslēgšanas spēlēm, par Ozoliņu interesi izrādījušas Maskavas CSKA un Ufas «Salavat Julajev» komandas, taču pirms svarīgākajiem mačiem hokejists nav bijis gatavs pamest komandu.

39 gadus vecais aizsargs šosezon 43 KHL regulārās sezonas spēlēs ir sakrājis 18 punktus (9+9), nopelnījis 28 soda minūtes, bet lietderības koeficents hokejistam ir -14.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu