Agnese Zeltiņa iekaros Kijevu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT

Starptautiski atzītā aktrise Agnese Zeltiņa lielākoties publiskas ballītes Latvijā apmeklē kopā ar otru pusīti — «MTV Latvija» vīdžeju un režisoru Miku Ozoliņu, un ir skaidri redzams, ka aktrise ir Mika mūza. Tiesa, saskanīgais pāris uz laiku nebūs kopā, jo Agnesei sākas filmēšanās sezona Krievijā.

«Tikko atgriezos no Kijevas, kur nofilmējos vienā no galvenajām lomām lielā ukraiņu televīzijas filmā «Pelnrušķīte no Džerbas salas». Nedēļu Agnese bija Kijevā, kur notika filmēšana, uz ko Agnesi uzaicinājusi filmas režisore. Filma tapusi gan Ukrainā, gan Ēģiptē. «Nu man izdevies Kijevā atrast meiteni, kura pārstāvēs manas intereses un būs šajā valstī mana aģente. Esmu nolēmusi iekarot Kijevu, jo tur tiek ļoti daudz filmēts, un Kijeva ir daudz maigāka un mīļāka nekā Maskava. Un tuvāka manam temperamentam,» viņa atklāj.

Savukārt ilgi uzkavēties mājās Agnesei nav vaļas, jo viņa jau saposusies ceļam uz Maskavu, kur aprīlī Agnesei paredzēti vairāki kastingi dažādiem kinoprojektiem.

«Viena prove ir ļoti interesanta. Režisors Filips Jankovskis veidos filmu par Katrīnu II (Krievijas imperatori). Viņš radījis tādas lieliskas filmas kā «Kustībā», «Zobennesējs»,» stāsta Agnese. Viņas aģentūra, ar ko Agnese sadarbojas, ir sagatavojusi vēl pāris interesantu kastingu. «Gribu iziet visus piedāvātos kastingus, jo šova «Zvaigžņu lietus» dēļ atcēlu darbus un Maskavā neesmu bijusi četrus mēnešus,» — tā Agnese.

Taču, runājot par aktivitātēm tepat dzimtenē, aktrise pačukst, ka ir kāda interesanta informācija, kuru gan pagaidām pilnībā neatklās. Runa ir par lugu «Girls talk» jeb «Meitenes runā», kas aktrisei atsūtīta no Amerikas. «Vispirms šo lugu gribu iztulkot ar draugu palīdzību... Luga stāsta par divām sievietēm,» piebilst Agnese. Iespējams, ka lugu jau tuvākajā nākotnē varēsim vērot kādā no Latvijas teātriem.

Taču visnoslēpumainākais ir Agneses un Mika jaunais kino projekts. Patlaban notiek sagataves darbi, un pavisam drīz sāksies aktīvs filmēšanas process.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu