Agris Semēvics iedzied pirms 14 gadiem sarakstītu dziesmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Kādreiz populārās grupas «100. debija» solists Agris Semēvics iedziedājis pirms 14 gadiem sarakstītu dziesmu. Aigars pats raksta: «Vienmēr esmu aizdomājies par lietu virzību un skaitļu likumsakarībām… Šodien, kā tautā runā – maģisks datums… Varbūt arī tādēļ šis 11.11.11., man, kā 11. datumā dzimušam šīs Pasaules iedzīvotājam, šķiet itin pievilcīgs brīdis savu radošo izpausmju publiskai realizācijai...

«Ļauj domāt par Tevi»

Dziesmas «Ļauj domāt par Tevi» 2011. gada versijas producenti ir Lotars Lodziņš un Jānis Kalve, kuri viennozīmīgi ir uzskatāmi par šī brīža Latvijas popmūzikas vadošajiem producentiem. Savukārt, par visu ierakstā dzirdamo ģitāru lielisko skanējumu kārtējo reizi ir jāpateicas Kasparam Zemītim!»

No šodienas šī kompozīcija ir pieejama visām Latvijas radiostacijām. Latviešu Radio dziesma «Ļauj domāt par Tevi» jau ir iekļaut jauno dziesmu publiskajā testā, bet «Latvijas Radio 2» jauno singlu savā ēterā prezentēs 11.11.2011. īsi pēc plkst. 14:00.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu