Aicina apgūt jogas jeb Šakti deju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RelaxingMusic, CC BY-SA 2.0

Visi jogas, apzinātas kustības un dejas cienītāji var pieteikties pirmajām Šakti dejas skolotāju apmācībām. Apmācības ir plānotas 8 sesijās, kas notiks laika posmā no marta līdz decembrim Itālijas, Somijas un Lielbritānijas pasniedzēju vadībā. Sekmīgi nokārtojot eksāmenus, apmācību dalībnieki saņems sertifikātu ar tiesībām pasniegt Šakti dejas savās jogas vai deju studijās, informēja Līga Vanaga.

Šakti deja ir dziedniecisks jogas veids, kas veicina sievišķību un radošumu, stimulē pašapziņu un palīdz radīt iekšējo mieru un līdzsvaru. Tā sakņojas Jogi Badžana (Yogi Bhajan) Kundalīni jogas sistēmā, apvienojot gan klasiskos, gan modernos Austrumu un Rietumu deju stilus. Šakti dejām un Kundalīni jogai ir kopējs mērķis - vairot apzinātību un paplašināt apziņu, atklājot un īstenojot ikdienas dzīvē savu dvēseles potenciālu. Nodarbību laikā jogas vingrojumi tiek apvienoti ar dažādiem deju soļiem, stimulējot ķermeņa enerģijas, veicinot radošumu, stiprinot visas organisma sistēmas un harmoniski atverot «prānisko» (dzīvības enerģijas) un auras ķermeni.

Šakti deju ir radījusi Sāra Avtāra Olivjē (Sara Avtar Olivier) - dejotāja, jogas skolotāja un praktiķe ar 20 gadu pieredzi. S. Olivjē būs arī viena no pasniedzējām, kas vadīs apmācības Rīgā. Šakti deja joprojām ir jaunums jogas pasaulē, kuru Latvijā pagaidām nav iespējams izbaudīt, tamdēļ interesanti būs gan iesācējām, gan arī pieredzējušām jogas praktizētājām.

Iepazīšanās nodarbība, kas atvērta visiem interesentiem, 8.februārī un 9.februārī notiks «Urban Yoga» studijā (t/c Galleria Riga, Dzirnavu iela 67, 5.stāvs).

Pieteikšanās un sīkāka informācija pie mācību organizatoriem «Urban Yoga», e-pasts: info@urbanyoga.lv vai www.urbanyoga.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu