Aicina atraktīvi nosvinēt pirmo skolas dienu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai arī pirmo skolas dienu šogad prognozē visai drēgnu un rudenīgu, aktīvās atpūtas un izklaides centrs «GO PLANET» kā mazajiem, tā lielajiem atrakciju cienītājiem pirmdien, 2.septembrī sarūpējis grandiozus pirmās skolas dienas atzīmēšanas svētkus. Dienas programmā no pulksten 12:00 līdz pašam vakaram «GO PLANET» centrā Rīgā, G. Astras ielā 2B paredzētas dažādas sacensības, konkursi un cita veida atrakcijas ikkatram ģimenes loceklim.

Viens no nozīmīgākajiem dienas pasākumiem ir Bērnu kartinga čempionāts, kurš jau trešo reizi atpūtas un izklaides centrā «GO PLANET» norisināsies tieši pirmās skolas dienas atzīmēšanas svētkos. Turklāt šogad centrs sarūpējis jaunu pārsteigumu saviem mazajiem braucējiem – jaunas paaudzes «Sodicart» bērnu kartingus, kas izstrādāti, balstoties ne vien uz tirgus nosacījumiem attiecībā uz nepieciešamo drošības un stabilitātes līmeni, tostarp citiem parametriem, bet arī klientu ieteikumiem.

Bērnu kartinga čempionātā var piedalīties jebkurš bērns vecumā no 7 līdz 12 gadiem, kura augums ir vismaz 130 cm un kurš laika posmā no 15. līdz 31.augustam kaut reizi ir braucis ar kartingu aktīvās atpūtas un izklaides centrā «GO PLANET». Sacensību starts 2.septembrī ir pulksten 16:00, turklāt visus dalībniekus gaida ne vien aizraujošs čempionāts, bet arī dažādas pārsteiguma balvas.

Ar katru gadu interese par Bērnu kartinga čempionātu ir augusi – par dalību sacensībās, tuvojoties Zinību dienai, interesējas arvien vairāk cilvēku, turklāt to apliecina arī mazo kartinga braucēju aktivitāte. Ja 2011.gadā, kad norisinājās pirmais Bērnu kartinga čempionāts, bija vien deviņi dalībnieki, tad iepriekšējā gadā dalībnieku skaits bija sasniedzis jau divpadsmit, un šogad tiek prognozēta vēl lielāka sacensība! Pirmo trīs vietu laureāti allaž tiek apbalvoti ar speciāliem kausiem un sacensību diplomiem, papildus saņemot arī «GO PLANET» dāvanu kartes turpmākām atrakciju izmantošanas iespējām, taču bešā nepaliek neviens.

Taču jaunās paaudzes kartingi nav vienīgais jauninājums – «GO PLANET» pieejama arī jauna lāzeru istaba Lazer Maze, kas nodrošina neaizmirstamu piedzīvojumu Džeimsa Bonda stilā. Atrakcijas pamatā ir lāzeru stari, kas vijas cauri istabai, turklāt distance pāri telpai jāveic, nevienam no tiem nepieskaroties! Būtiski, ka katrs spēlētājs var izvēlēties savam sagatavotības līmenim atbilstošu sarežģītības pakāpi. Lāzeru istaba Lazer Maze ir domāta īstiem azarta cienītājiem, par labākā laika rezultātu ar interesi cīnoties ne vien bērniem, bet arī pieaugušajiem. Pirmās skolas dienas atzīmēšanas svētkos par iekļūšanu TOP10 tabulā varēs spēkoties laika posmā no 12:00 līdz pat 22:00.

Tāpat arī jau centra apmeklētājiem labi pazīstamajā un ārkārtīgi populārajā lāzeru labirintā pirmo reizi norisināsies «Ģimenes spēle», ņemot vērā to, ka šī atrakcija iecienīta jebkurā vecuma grupā. Ģimenes komandai, lai piedalītos spēlē, jāsastāv vismaz no trim cilvēkiem, un tai sacensību laikā būs jāsacenšas izveicībā ar kādu citu atrakcijai pieteikušos ģimeni. Spēle norisināsies laika posmā no 12:00 līdz 15:00, turklāt ģimene, kura sacensībās iegūs visvairāk punktu, saņems specbalvu no «GO PLANET».

www.goplanet.lv

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu