Aicina balsot par dižākajām vietām visos novados

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Turpinot tradīciju apceļot un iepazīt Latvijas īpašākās vietas, uzņēmums «Ingman Saldējums» kopā ar Latvijas pašvaldībām meklēs 12 labākās Latvijas dižvietas.

Projekta laikā interaktīvā mājas lapā www.majaslegendas.lv ikviens aicināts balsot par dižvietām – vietām, kur rodas stāsti par Latviju. «Latvijas Dižvietu MĀJAS karte» ir turpinājums pērn aizsāktajam projektam par leģendārāko vietu meklēšanu visos Latvijas novados.

Projekts «Latvijas Dižvietu MĀJAS karte» ir turpinājums aizvadītā gada projektam, kad iedzīvotāji no visas Latvijas iesūtīja stāstus par vairāk nekā 500 vietām, kuras apkopojām īpašā Latvijas leģendārāko vietu kartē, kas aplūkojama www.majaslegendas.lv

Balsojums par Latvijas dižvietām notiks 4 kategorijās. Kategorijā ZEME iespējams balsot par Latvijas dižākajiem kalniem, pakalniem, alām, dižakmeņiem. Kategorijā MĀJA balsojums notiek par muižām, pilīm, baznīcām un citām dižām ēkām. Kategorijā ŪDENS balsojums notiek par upēm, ezeriem, strautiem, avotiem un ūdenskritumiem. Kategorijā MEŽS balsojums notiek par Latvijas dižākajiem parkiem, mežiem un dižkokiem.

Projektā «Latvijas Dižvietu MĀJAS karte» var iesaistīties ikviens, atdodot savu balsi par viņaprāt dižākajām Latvijas vietām. Tāpēc aicinām iedzīvotājus būt aktīviem un izmantot iespējas iepazīt un reizē arī popularizēt savu novadu.

Balsojums par Latvijas dižākajām vietām interaktīvajā mājas lapā www.majaslegendas.lv norisināsies no 26. martā līdz 26. aprīlim. Savukārt pēc balsojuma pie visām 12 dižvietām tiks uzstādītas īpašas atpazīšanās zīmes.


 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu