Aicina iedzīvotājus informēt par bedrēm Rīgas ielās (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RDSD

Rīgas domes Satiksmes departaments (RDSD) aicina iedzīvotājus sniegt informāciju par bedrēm Rīgā.

Iedzīvotāji aicināti ziņot par bedrēm un nepilnībām Rīgas ielās, uz satiksmes pārvadiem un tiltiem un, ja iespējams, pievienot arī foto materiālu. Saņemtā informācija par norādītajām bedrēm tiks pārbaudīta un atbilstoši to atrašanās vietas nozīmīgumam un bīstamībai – veiks remontdarbus.

Par bedrēm var informēt, zvanot pa bezmaksas tālruni 80003600 vai informējot sociālajā tīklā twitter.com/rdsvc.

Līdz ar pavasara iestāšanos, kad gaisa temperatūra paaugstinās, bedres veidojas straujāk nekā ziemas sezonā, īpaši ielās ar novecojušu asfaltbetona segumu un augstu satiksmes intensitāti, norāda RDSD.

Ziemas periodā, izmantojot aukstā asfalta ieklāšanas tehnoloģiju, tika veikti tikai satiksmes drošībai bīstamo avārijas bedru remontdarbi. Kopumā ielu un tiltu uzturēšanas uzņēmumi janvārī un februārī veica avārijas bedru labošanu 4340 kvadrātmetru platībā.

Visaptverošai bedru likvidēšanai nepieciešama pastāvīga diennakts gaisa temperatūra – vismaz pieci grādi virs nulles, kad, izmantojot karsto asfaltbetonu, var veikt kvalitatīvus bedru remontdarbus.

Sociālā kampaņa «Bedres? Informē!» tiek organizēta jau ceturto gadu ar mērķi pēc iespējas ātrāk apzināt vietas, kur pēc ziemas sezonas radušās bedres un tās operatīvi novērst.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu