Aicina iepazīties ar dažādām ārpusskolas izglītības programmām (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gatavojoties jaunajam mācību gadam, tirdzniecības centrā Domina Shopping no 23. augusta līdz 1. septembrim būs apskatāmi ārpusskolas interešu grupu informatīvie stendi, kuros ikvienam būs iespēja iepazīties ar dažādām ārpusskolas izglītības iestādēm un to piedāvātajām programmām.

Savukārt 24. un 31. augustā no plkst. 12:00 līdz 16:00 savus priekšnesumus sniegs bērnu un jauniešu deju kolektīvi un dziedāšanas studiju dalībnieki. Kā arī ikvienam būs iespēja plašāk uzzināt par jauno dalībnieku uzņemšanas kārtību un saņemt ieteikumus no nozares profesionāļiem.

Tirdzniecības centra apmeklētājiem būs iespēja iepazīties un plašāk uzzināt par džudo cīņas skolas Lido, bērnu un jauniešu centra Daugmale, Veizāna deju studijas, deju skolas Colourpoint, sporta deju kluba Mario un cirka skolas Jaunība nodarbībām, kā arī saņemt konsultācijas no pieredzējušiem un zinošiem ārpusskolas interešu grupu pasniedzējiem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu