Aicina iesaistīties Rīgas pilsētas svētku noformējuma veidošanā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina svētku noformējuma, vides objektu/instalāciju māksliniecisko ideju skiču un to realizēšanas tehnisko risinājumu projektu atlases konkursu, aicinot iedzīvotājus iesaistīties Rīgas pilsētvides noformēšanā svētku laikā. 

Konkursa mērķis ir izvēlēties piedāvājumu svētku noformējuma, vides objektu/instalāciju māksliniecisko ideju skicēm, to realizēšanas tehniskajiem risinājumiem un izvietojumam Rīgas pilsētvidē, tādējādi radot svētku noskaņu pilsētā. Konkursa rezultātā iecerēts realizēt jaunus un oriģinālus svētku noformējuma projektus, kuri ir brīvi pieejami Rīgas pilsētas iedzīvotājiem un veicina tūristu piesaisti Rīgai. Konkursā aicinātas piedalīties fiziskas un juridiskas personas, tajā skaitā mākslinieki, uzņēmēji, radošas biedrības, komerckompānijas u.c. 

Pieteikumi konkursam jāiesniedz līdz 23. aprīlim, RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā Kr. Valdemāra ielā 5, darba dienās no plkst. 9.00 līdz plkst. 16.00. Konkursa nolikums un saistītie dokumenti pieejami interneta vietnē www.kultura.riga.lv sadaļā Finansēšanas konkursi.   

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu