Aicina pašvaldības un skolas pieteikt bērnus dalībai ekskursijās! (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2013. gada septembrī biedrības «Ascendum» projekts «Garā pupa» uzsāks jau ceturto sezonu un aicina pašvaldības un skolas pieteikties dalībai! Projekta «Garā pupa» mērķis ir nodrošināt bērniem un atgādināt vecākiem par iespēju iepazīt kultūru jau bērnībā. Projekta ietvaros rudenī turpināsies ekskursijas uz Rīgu bērniem no mazturīgām ģimenēm Latvijas reģionos, savukārt sadarbībā ar Liepājas Simfonisko orķestri dosim iespēju bērniem iepazīt tuvāk arī simfonisko mūziku, mākslu un kultūrvēsturi.

«Ekskursijas bērniem organizējam un plānojam ar īpašu rūpību. Meklējam interesantus sadarbības partnerus, radošus brīvprātīgos, lai bērniem kultūras pieredze Rīgā būtu neaizmirstams notikums, kas rosinātu apmeklēt muzejus, teātrus un dažādus kultūras notikumus arī nākotnē,» par «Garā pupa» ekskursijām saka biedrības «Ascendum» valdes locekle Eva Ikstena – Strapcāne.

Līdz šim projekts «Garā pupa» ar dažādiem pasākumiem visā Latvijā ir priecējis jau vairāk kā 5 500 bērnu, kas reģionālās un sociālās nevienlīdzības vai vecāku kūtruma dēļ palikuši ārpus Latvijas kultūras norisēm. Kopš projekta uzsākšanas 2012. gada ziemā, norisinājušās 25 ekskursijas uz Rīgu – Latvijas Leļļu teātri, Rīgas Biržu, Latvijas Nacionālo operu, Saules muzeju - kā arī 22 Latvijas Leļļu teātra un Zīmējumu teātra viesizrādes reģionos.

info@ascendum.lv

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu