Aicina piedalīties «Ēnu dienā» (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Biznesa izglītības biedrība Junior Achievement – Young Enterprise Latvija sadarbībā ar Swedbank aicina Latvijas darba devējus piedalīties ikgadējā karjeras izglītības akcijā Ēnu diena, kas notiks 12.februārī. Šogad īpaši aicinām akcijā iesaistīties nozaru līderus un uzņēmējus, lai stiprinātu Latvijas jauniešu uzņēmību un iedvesmotu uzņēmējdarbībai.

www.enudiena.lv

«Pētījumi liecina, ka 2020. gadā, iespējams, nebūs aktuālas tās profesijas, kādas tās ir šodien... Taču nemainīgas un svarīgas paliks uzņēmējspējas – spēja būt apķērīgam un piemēroties mainīgajiem darba tirgus apstākļiem, apgūt jaunas lietas, veiksmīgi sevi prezentēt darba tirgū un nepieciešamības gadījumā radīt pašam sev darba vietu,» norāda JA-YE Latvija valdes priekšsēdētājs Jānis Krievāns.

«Uzņēmējspēja būs faktors, kas noteiks cilvēka veiksmīgumu gan personīgajā, gan profesionālajā dzīvē,» piekrīt Latvijas Darba devēju konfederācijas ģenerāldirektore Līga Menģelsone.

Ēnu diena ir pasaulē populāra karjeras izglītības akcija, kuras laikā skolēni apmeklē kādu darba vietu un 4 – 6 stundu garumā vēro interesējošās profesijas pārstāvja darba ikdienu. Karjeras izglītības akcijas mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar dažādu profesiju un nozaru prasībām, lai palīdzētu jauniešiem izvēlēties profesiju un atbilstoši sagatavotos darba tirgum nākotnē, kā arī demonstrētu saikni starp izglītību un karjeru, rosinot skolēnus jēgpilni pievērsties mācībām.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu