Aicina pieteikties brīvprātīgos Eiropas basketbola čempionātam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šā gada vasarā, no 15. līdz 25. jūlijam, Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies Eiropas čempionāts basketbolā U-20 meitenēm un šajā sakarā ir laipni aicināti pieteikties visi interesanti no Liepājas un Liepājas apkārtnes, kas vēlas iesaistīties brīvprātīgo darbā.

Brīvprātīgajiem būs iespēja nepilnas divas nedēļas pavadīt un roku rokā darboties kopā ar dažādu valstu basketbola izlasēm. Tā ir iespēja praktizēt angļu un citu valodu zināšanas, iegūt pieredzi augsta līmeņa pasākumu darbībā, kā arī gūt daudz pozitīvu emociju čempionāta laikā.

Brīvprātīgo darba pienākumi būs visdažādākie, sākot ar palīgiem laukuma uzkopšanā spēļu laikā un beidzot ar komandu atašejiem, kuru galvenais pienākums ir būt kopā ar komandu visu tā atrašanos laiku Liepājā, komandas vārdā kontaktēties ar viesnīcu, organizatoriem un citām iestādēm.

Kopumā nepieciešamo brīvprātīgo darbinieku skaits ir visai liels, tāpēc čempionāta organizatori cer, ka jaunieši būs aktīvi un viesus no visas Eiropas sagaidīs gluži tāpat kā iepriekšējā čempionātā pirms gada. Brīvprātīgie čempionāta laikā tiks nodrošināti ar siltām pusdienām, kā arī būs iespēja saņemt dažus suvenīrus, kā, piemēram, oriģinālus T–kreklus.

info@loc.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu