Aicina sterilizēt vīriešus, kuri pamet savus bērnus

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Kāpēc likuma kalpi nepieņem lēmumu sterealizēt vīriešus, kuri pamet savus bērnus, nemaksā uzturlīdzekļus????» jautā portālawww.mamma.lv reģistrētā lietotāja Kristīne Vanaga.

Atcerieties, vēl nesen deputātes aicināja pirms aborta veikšanas dot sievietei paklausīties sava nākamā bērna sirdspukstus:

Izdarīt abortu? Pirms tam paklausies mazuļa sirdspukstus!
…Grozījumus Seksuālās un reproduktīvās veselības likumā parakstījušas kopumā astoņas deputātes - trīs opozicionāres jeb visas partijas LPP/LC pārstāves, divas partijas «Jaunais laiks» (JL) biedres Solvita Āboltiņa un Silva Bendrāte, deputāte Janīna Kursīte-Pakule («Pilsoniskā savienība», reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministre Dagnija Staķe (Zaļo un zemnieku savienība), kā arī neatkarīgā deputāte Aija Barča (Liepājas partija).
 
Kopumā 9.Saeimā patlaban no 100 tautas kalpiem 21 jeb aptuveni piektā daļa ir sievietes - no tām lielākā daļa ir JL frakcijā. Nevienas daiļā dzimuma pārstāves nav partijas «Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā» un apvienību «Saskaņas centrs», kā arī «Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK frakcijās. Nevienas sievietes nav arī partijas «Sabiedrība citai politikai» pārstāvju vidū. Līdz ar to vienīgā frakcija, kuras pārstāves nav parakstījušas šo likumdošanas iniciatīvu, ir Tautas partijas frakcija, kurā darbojas Anta Rugāte un Ērika Zommere….

Fascinē fakts, ka šādus grozījumus ir parakstījušas arī sievietes!!!! Kur paliek dzimumu vienlīdzība??? Kāpēc visa atbildība ir jāuzņemas vienam cilvēkam- tieši sievietei!!! Un tagad- pat no vienīgā- faktiski pēdējā, galējā iespēja tiek nogriezta, jo būsim reālisti, sieviete, grūtniece- izdzirdot sava topošā bērna sirdspukstus, redzot sonogrāfijas atēlu 90% gadījuma izšķirsies neveikt šādu soli, un kur būs bērna tēvs????
 
Kāpēc likuma kalpi nepieņem lēmumu sterealizēt vīriešus, kuri pamet savus bērnus, nemaksā uzturlīdzekļus????
 
Tas būtu tikai un vienīgi taisnīgs lēmums no izrietošās situācijas, jo pie bērna ieņemšanas jau darbojas divi, vai šajā gadījumā Latvijas valstī mēs vīriešu dzimuma pārstāvjus uzskatīsim vienkārši par spermas donoriem, jo tāds viedoklis izriet no tautas kalpu rīcības....

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu