Aicina talkot Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas teritorijā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

SIA «Neste Latvija» («Neste Oil») kolektīvs aicina ikvienu pievienoties un kopīgi doties sakopt Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) teritoriju šī gada Lielās Talkas ietvaros, portālu «Apollo» informēja Ilze Pērkone, «Neste Latvija» Mārketinga un klientu attiecību vadītāja.

«Neste Oil» jau vairāku gadu garumā rūpējas un palīdz slimnīcas bērniem, dāvinot slimnīcai nepieciešamo aprīkojumu, kā arī rotaļlietas, lai bērniem radītu patīkamāku uzturēšanos slimnīcas telpās un tos iepriecinātu. Lielā Talka ir veids kā «Neste Oil» palīdz slimnīcas teritorijai kļūt skaistākai un bērniem patīkamākai. Uzņēmuma kolektīvs otro gadu pēc kārtas Lielās Talkas ietvaros dodas sakopt slimnīcas teritoriju un arī šogad aicina ikvienu pievienoties, līdzi ņemot cimdus un grābekļus, lai kopīgi pastrādātu un iepriecinātu bērnus, kuriem jāuzturas slimnīcā.

«Neste Oil» šī gada 27.aprīlī no plkst. 9:00 Vienības gatvē 45 sakops BKUS apkārt esošo teritoriju un bērnu spēļu laukumus.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu