Aicina talkot trīs vietās Grīziņkalna apkaimē (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renārs Buivids/Lielā Talka

«Ghetto Family» aicina visus Grīziņkalna apkaimes iedzīvotājus un aktīvistus iesaistīties vislatvijas «Lielajā Talkā», kura šoreiz Grīziņkalnā norisināsies pavisam trijās talkošanas vietās: Grīziņkalna skeitparks, Lienes iela 5 un māju pagalmā starp Mūrnieku un Pļavas ielām (Adrese: Pļavas iela 1).

Visi interesenti tiek laipni gaidīti 27.aprīlī pl. 10 Grīziņkalna skeitparkā uz oficiālu talkas atklāšanu, pl.10:30 aktīvu darbošanos uzsāk katra no talkošanas vietām, bet pl. 14, pēc kārtīgas strādāšanas, visi tiks gaidīti atpakaļ Grīziņkalna skeitparkā uz pasākuma neoficiālo daļu – talkas zupas vārīšanu.

Visas dienas garumā pie talkošanas tiks arī mazākie talciniekiem – pie būviecības materiālu veikala «ABC» (gan Pērnavas ielā, gan arī Mūkusalas ielā) tiks veidoti putnu būrīši, kuri tālāk tiks izvietoti 1905.gada parkā un vietējo māju pagalmos.

Talkotājiem nepieciešams nodrošināties ar saviem grābekļiem un cimdiem. Vairāk informācijas: Ieva Brūna, ieva.bruna@gmail.com, tālr.29657245

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu