Aicina uz bezmaksas semināru par studijām Dānijā (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Atsaucoties uz lielo ieinteresētību par studijām Dānijā, organizācija Dream Foundation rīko bezmaksas semināru, kurā būs iespēja uzzināt informāciju par pieteikšanos studijām, kā arī satikt divu Dānijas augstskolu pārstāvjus. Seminārs notiks 2014. gada 27. februārī, plkst. 17:30, Rīgas Ekonomikas augstskolā (Strēlnieku ielā 4a), 311. auditorijā.

Dānija vilina studētgribētājus no daudzām valstīm, tajā skaitā Latvijas, piedāvājot bezmaksas augstsāko izglītību Eiropas Savienības pilsoņiem. Taču šis nav vienīgais iemesls, kāpēc jaunieši izvēlas Dāniju par savu nākamo studiju zemi.

Daudzus jauniešus satrauc jautājums, vai pēc studiju beigšanas viņi būs gatavi darba tirgum. Dānijas augstākās izglītības programmas ar praktisko pieeju studijām un ciešo sadarbību ar uzņēmumiem ļauj studiju laikā ne tikai apgūt daudzas iemaņas, bet arī izmēģināt tās praktiski, gūstot pieredzi apgūstamajā studiju jomā. Piemēram, autobūves tehnoloģiju studenti studiju laikā būvē automašīnu, ar kuru pašiem jāpiedalās sacīkstēs, mārketinga studenti dodas veikt tirgus izpēti kādā citā valstī, lai novērtētu, vai dāņu uzņēmumam būtu vērts iekarot šo tirgu, tāpat arī citu jomu studenti piedalās dažādos projektos kopā ar uzņēmumiem.

Seminārā varēs uzzināt informāciju par pieteikšanos studijām Dānijā, kā arī satikt pārstāvjus no divām Dānijas augstskolām. Seminārā piedalīsies pārstāvji no Dienviddānijas Universitātes (University of Southern Denmark) un Zēlandes Biznesa un tehnoloģiju institūta (Zealand Institute of Business and Technology), kas pastāstīs par studiju iespējām, kā arī atbildēs uz semināra apmeklētāju jautājumiem.

www.dreamfoundation.eu

Tā kā pieteikšanās termiņš studijām Dānijā 2014./2015. mācību gadam ir pavisam drīz, tie, kas vēlas pieteikties studijām, bet vēl nav paspējuši to izdarīt, tiek aicināti sagatavot pieteikumu studijām laicīgi!

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu