Aicina uz kamerkora «Amadeus» 20 gadu jubilejas koncertu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2013. gada 27. aprīlī plkst. 19.00 koncertzālē AVE SOL notiks kamerkora «Amadeus» 20 gadu jubilejas koncerts «Mans retro». 

Klausītājiem būs iespēja dzirdēt dažādu tautu un laikmetu mūziku – skanēs Volfganga Amadeja Mocarta «Noktirnes», Džona Lenona un Pola Makartnija «Michelle», Zigmara Liepiņa «Vienīgā», kamerkora «Amadeus» diriģentes Ingas Dziļumas humoreska «Lauku svīta» un vēl daudzas citas skaistas un iemīļotas dziesmas. Jubilejas vakarā kamerkoris «Amadeus» demonstrēs ne tikai savas a cappella dziedāšanas prasmes, bet uzstāsies kopā arī ar instrumentālo grupu, kuras sastāvā muzicēs Jānis Olekšs (ģitāra, kontrabass), Mārtiņš Miļevskis (sitamie instrumenti), Juris Olekšs (ģitāra, akordeons), Uldis Urbāns (oboja) un Ināra Lēnspēlniece (klavieres). Koncerta laikā tiks demonstrēts īpaši sagatavots videomateriāls par spilgtākajiem un interesantākajiem notikumiem kolektīva pastāvēšanas laikā.

Kamerkori «Amadeus» 1993. gadā dibināja diriģente Inga Dziļuma, kura līdz pat šim brīdim ir arī kora mākslinieciskā vadītāja. Kora dalībnieku vecumu amplitūda ir ļoti plaša, te dzied gan jaunieši, gan sirmgalvji, gan ģimenes jau vairākās paaudzēs. Kolektīvs aktīvi iesaistās ne tikai svarīgos Rīgas un Latvijas mūzikas dzīves notikumos, bet ar panākumiem ir piedalījies arī starptautiskos festivālos un konkursos Somijā, Šveicē, Itālijā, Spānijā un Austrijā.

  • Ieeja koncertā bez maksas
Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu