Aicina uz Pļavu dienu Ķemeru nacionālajā parkā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

2.jūlijā, Dabas aizsardzības pārvaldes Pierīgas reģionālā administrācija sadarbībā ar Džūkstes pasaku muzeju aicina ikvienu interesentu un dabas mīļotāju uz Pļavu dienu. 

Pasākuma ietvaros sportisku aktivitāšu cienītāji varēs doties velobraucienā un iepazīt Dunduru pļavu daudzveidīgo augu pasauli, savukārt, tie pasākuma dalībnieki, kam sportiskas aktivitātes neiet pie sirds, interesanto pļavu pasauli varēs iepazīt Džūkstes pasaku muzejā un tā apkārtnē, darbojoties radošajās darbnīcās, stāstot pasakas par pļavām un iepazīstot tuvākajā apkārtnē esošo pļavu augus. Pasākuma noslēgumā paredzēta kopīga tējas vārīšana no pašu salasītiem ārstniecības augiem.

Dalības maksa ir Ls 0,50. Iepriekš jāpiesakās tikai uz velobraucienu pa tālruni 29149365. Pasākuma dalībniekus aicinām izvēlēties apģērbu atbilstoši laika apstākļiem. Līdzi jāņem ūdens, ar ko atveldzēties velobrauciena laikā un uzkodas pusdienām pie zāļu tējas pasākuma noslēgumā.

Papildu informācija: Uz pasākuma vietu iespējams nokļūt arī ar sabiedrisko transportu - autobuss no Tukuma autoostas uz Lanceniekiem plkst.10:21 un 13:05. Autobuss no Jelgavas uz Lanceniekiem 9:40.

Papildu informācija: tālr. 29149365.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu