Aicina uz tikšanos ar leģendāro kino aktrisi Lilitu Ozoliņu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

16. aprīlī kinoteātrī «Kino Citadele» senioriem un kino mīļiem būs iespēja tikties ar pašmāju leģendāro skatuves, TV un kino aktrisi Lilitu Ozoliņu, kura projekta «Leģendu vakars» ietvaros iepazīstinās kinoteātra apmeklētājus ar savu skatījumu par kino kultūras attīstību Latvijā un atklās kino veidošanas aizkulišu notikumus. Pēc kopīgām sarunām un diskusijām pasākuma apmeklētāji kā pirmie iepazīsies ar piedzīvojuma drāmu «Noass», kurā galvenās lomas atveidotājs ir Rasels Krovs, portālu «Apollo» informēja Renāte Kuļomina. 

Pasākuma laikā Andrejs Volmārs sarunā ar iemīļoto Latvijas kino aktrisi Lilitu Ozoliņu atskatīsies uz nopelniem bagātām un kino kultūrai nozīmīgām kino filmām, tādām kā «Kad lietus un vēji sitas logā», «Ilgais ceļš kāpās», «Melnā vēža spīlēs», «Cīrulīši» u.c., kurās spilgtu meistarību atainojusi vakara viešņa. Aktrise izteiks savu viedokli par kino attīstību Latvijā un iepazīstinās ar šī brīža aktuālākajām starptautiskajām filmām, kuras tiek augstu novērtētas visā pasaulē. «Leģendu vakars» viesiem būs iespēja izteikt savu viedokli par apskatītajām tēmām, uzdot jautājumus leģendārajai kino aktrisei, kā arī iegūt balvas no kinoteātra «Kino Citadele».

Biļetes uz pasākumu var iegādāties kinoteātrī «Kino Citadele» vai mājas lapā ''forumcinemas.lv''. Pasākuma biļetes cena pensionāriem ir 3,75 EUR, pārējiem 5,55 EUR. Kinoteātris «Kino Citadele», sākot ar martu, piedāvā senioriem iegādāties biļetes par pazeminātu kino apmeklējuma cenu uz ikvienu filma seansu, kā arī uz «Leģendu vakars» pasākumiem.

Par turpmākajiem «Leģendu vakars» seansiem kinoteātris informāciju publiskos mājas lapā ''forumcinemas.lv''.

Par projektu «Leģendu vakars»

«Leģendu vakars» ir nebijis kino projekts senioriem, kurā ik reizi vecāka gada gājuma cilvēkiem tiek sniegta iespēja tikties ar kādu no Latvijā iemīļotiem, leģendāriem kino aktieriem vai režisoriem, uzzināt interesantus faktus par kino veidošanas aizkulisēm, iepazīt tuvāk mūsdienu kino kultūras attīstību un uzdot sev interesējošus jautājumus vakara viesim. «Leģendu vakars» pasākumi ik reizi tiks apvienoti ar gaidītākajiem Latvijas vai pasaules kino filmas pirmizrādēm, tā iepazīstinot seniorus ar mūsdienu kino vidi un pārmaiņām, kuras ietekmējušas kino kultūras attīstību visā pasaulē. Projekta pirmo pasākumu atklāja Latvijā mīlētā un leģendārā aktrise Olga Dreģe, iepazīstinot pasākuma viesus ar jaunāko latviešu mākslas filmu «Džimlai Rūdi Rallallā!».

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu