Aigars Cipruss: Soltleiksitijā bija emocijas, bet Turīnas Olimpiādē saņēmām kritiku (10)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Jau šovakar Krievijas kūrortpilsētā tiks atklātas ziemas olimpiskās spēles, kurās piedalīsies arī Latvijas hokeja valstsvienība. Divas Olimpiādes aiz muguras ir bijušajam Latvijas izlases centra uzbrucēja Aigaram Ciprusam, tādēļ «Apollo» devās ciemos pie bijušā spēlētāja, lai kopā atcerētos piedzīvoto šajā sporta forumā.

«Olimpiskās spēles ir kaut kas liels, tas nav pasaules čempionāts. Kad ierodies notikuma vietā, tevi pārņem liela kopības sajūta un aura ir ļoti emocionāla. Atceroties 2002.gada ziemas olimpiskās spēles Soltleiksitijā, tas bija emocionāls notikums. Toreiz vairākiem spēlētājiem tas bija pēdējais turnīrs izlases sastāvā. 2006.gadā Turīnā turnīrs bija grūtāks un neizdevās nospēlēt tā, kā vēlējāmies. Saņēmām kritiku, bet tam sportā ir jāiziet cauri,» stāsta Cipruss.

«Esot Olimpiādē, tev jākoncentrējas savam pamatdarbam, jo apkārt notiek daudz dažādu pasākumu. Izlase Sočos sanākusi kopā uz nosacīti īsu turnīru un ļoti svarīgs būs komandas mikroklimats - cik spēlētāji būs saliedēti, cik draudzīgi un kā sapratīsies laukumā.»

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu