Aijas Andrejevas koncertuzvedums «Grāmatzīme» jau pēc mēneša (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aigars Spaģis

Strauji tuvojas rudens un dziedātājas Aijas Andrejevas koncertuzvedums «Grāmatzīme». To baudīt būs iespēja Latvijas lielākajās pilsētās - 22. septembrī Liepājas olimpiskajā centrā (LOC), 28. septembrī Valmieras Kultūras centrā, 29. septembrī Ventspils teātra namā Jūras vārti, 4. oktobrī Rīgā koncertzālē «Palladium».  

Koncertuzvedums «Grāmatzīme» tiek veidots, kā dažādu, muzikālu un emocionālu mirkļu bagāts, krāsains stāsts par cilvēka pasauli.

Dziedātāja Aija Andrejeva klausītājiem sniegs četrus emocionālu mirkļu bagātus koncertuzvedumus Latvijas lielākajās pilsētās Liepājā, Ventspilī, Valmierā un noslēguma koncertuzvedumu Rīgā. Jau no šodienas biļetes pieejamas visās «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās kā arī internetā.

Kā atzīst koncertuzveduma «Grāmatzīme» režisore Maija Kalniņa: »Aijas Andrejevas muzikālais ceļš un redzējums ir dažādu meklējumu bagāts. To spilgti apliecina nu pat klajā nākušais albums «Grāmatzīme», kurā Aija atradusi pavisam jaunu, negaidītu un klausītājiem pārsteidzošu skanējumu un emocionālu vēstījumu».

Koncertuzvedums «Grāmatzīme» noteikti būs muzikāli, vizuāli un emocionāli krāsains ceļojums katram tā apmeklētājam, tajā tiek iekļautas dziesmas no jaunā albuma, kā arī populārās vecās dziesmas. Koncertuzvedumā netrūks daudz pretrunu, kontrastu, pārdomu, kas mijās ar lielu daudzumu prieku un enerģiju. Muzikālo baudījumu sniegs 15 cilvēku sastāvs, koncertuzvedumu paspilgtinās Štrausa stīgu kvartets. Scenogrāfiju veidos pieredzējis mākslinieks Aigars Spaģis, savukārt horeogrāfiju Karīna Lapšina un Tālis Āboliņš.

Biļetes uz visiem četriem koncertuzvedumiem var iegādāties «Biļešu Paradīzes» tirdzniecības vietās vai mājas lapā «bilesuparadize.lv», kā arī «aijaanadrejeva.lv».

Aija ir viena no Latvijā spilgtākajām un veiksmīgākajām dziedātājām, kas savu astoņu gadu profesionālas darbības laikā ir izdevusi četrus studijas albumus, kā arī sevi lieliski pierāda kā aktrise Liepājas teātra izrādē «Pūt Vējiņi».

Aija Andrejeva - Baibas Ārija («Pūt Vējiņi»):

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu