Aina Poiša atgriežas uz skatuves kā aktrise (53)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Daudzpusīgā un populārā Aina Poiša atgriezusies uz skatuves kā aktrise komēdijā «Padomi precētiem pāriem». Kā zināms, viņas pirmā augstākā izglītība ir iegūta Latvijas Valsts konservatorijas Režijas nodaļā un pirms 25 gadiem pat veselu sezonu spēlēja  Latvijas Nacionālā teātra izrādē «Laikmeta griežos».

Pēc debijas uz skatuves Poiša savu dzīvi tomēr nolēma saistīt ar psihoterapiju. «Tāpēc jo liels man bija pārsteigums, ka pēc tik daudziem gadiem man zvanīja režisore Dita Balčus un izteica šo nepiedienīgo piedāvājumu - spēlēt teātri. Piedāvājumam piekritu vien tad, kad biju iepazinusies ar izrādes materiālu un sapratusi, vai šai izrādes formai ir jēga,» žurnālam «Kas Jauns» stāstījusi Aina Poiša. Aina Poiša izrādē atveido sarunu šova vadītāju. Kā zināms Aina Poiša pirms vairākiem gadiem šovā «Aina» ir novadījusi aptuveni 400 raidījumu.

Komentāri (53)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu