Ainars Virga: «Sāc visu no jauna!» (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pērnā gada nogalē leģendārās latviešu rokgrupas Līvi līderis un dziesmu autors Ainars Virga publicēja savu jauno dziesmu «Es nevaru bez tevis dzīvot», kura tika ierakstīta piedaloties grupas «Dzelzs vilks» bundziniekam Mārcim Jundzim.

Tagad, sākot jaunu gadu, Ainars piedāvā jaunu dziesmu ar zīmīgu nosaukumu «Sāc visu no jauna». Šī ir viena no retajām dziesmām, kurām Ainars ir rakstījis gan mūziku, gan tekstu, un tas ir stāsts par kādu personisku attiecību beigām. Un beigas, kā zināms, ir arī kaut kā jauna sākums.

Dziesma ierakstīta sadarbībā ar producentu Artūru Palkeviču Rīgā, studijā «Sound Division» . Bungu partiju iespēlējis Virga Hard Orchestra bundzinieks Edgars Šmiukšis. Ierakstā piedalās arī ģitārists Andrejs Meļņikovs. Papildus vokālu ierakstījis arī Ainara dziesmu cienītājs un dziedātājs Jānis Buķelis. Dziesmas Mp3 lejupielādējams portālā Doremi.lv.

Ainars Virga: «Šo dziesmu rakstot, es daudz ietekmējos no Dave Matthews Band un tā veida kādā viņš raksta mūziku un pauž savu stāstu. Tikai šis ir mans stāsts.»

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu