«airBaltic» atklās maršrutu Rīga–Larnaka (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Nākamā gada 6.aprīlī Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» uzsāks lidojumus no Rīgas uz Larnaku, vienu no tūristu iecienītākajām kūrorta pilsētām Kiprā, portāls «Apollo» uzzināja aviokompānijā.

«airBaltic» lidojumus no Rīgas uz Larnaku veiks vienu reizi nedēļā – sestdienās, atgriešanās reiss no Larnakas uz Rīgu notiks svētdienās, agrā rīta stundā, lai pasažieriem nodrošinātu ērtus savienojumus tālāk uz lidostām Baltijas valstīs, Skandināvijā, Krievijā, NVS.

Aviokompānija lidojumus veiks ar «Boeing 737-300» lidmašīnu, un tie ilgs aptuveni trīs stundas un piecdesmit minūtes. Vienvirziena biļešu cena būs no 59 latiem , ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

««airBaltic ReShape» biznesa plāna ietvaros mēs koncentrējamies uz maršrutiem, kur ir augsts pieprasījums pēc biļetēm. Šī iemesla dēļ mēs jau uz šo ziemas sezonu palielinājām lidojumu skaitu 12 maršrutos, kas savieno Rīgu ar galamērķiem Eiropā un NVS. Tajā pašā laikā mēs arī samazinājām lidojumu skaitu maršrutos, kur pieprasījums ir mazāks, tādēļ mums ir pieejamas lidmašīnas jaunu maršrutu atvēršanai, nepalielinot darbības apjomu. Kopumā mēs plānojam atvērt sešus jaunus maršrutus nākamajā vasarā, un esam gandarīti par iespēju paziņot, ka viens no jaunajiem vasaras galamērķiem ir Larnaka,» norāda aviokompānijas komercdirektors Mihaels Grimme.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu