«airBaltic» ievieš piecu veidu biļetes ceļojuma personalizēšanai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» ir ieviesusi piecu veidu biļetes, lai piedāvātu personalizētas un ērtākas ceļošanas iespējas atbilstoši katra klienta vajadzībām, portālu «Apollo» informēja «Air Baltic» Korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

«airBaltic» ceļotājiem piedāvā virkni a la carte produktus, sākot no lidojumiem, līdz maltītēm lidojuma laikā, iepriekš rezervētu vietu lidmašīnā, bagāžas pārvadāšanas pakalpojumu, iespēju mainīt ceļojuma datumu un laiku, kā arī daudzas citas iespējas, kas pieejamas lidojumos uz 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS valstīs.

Izvērtējot klientu prasības un vēlmes, «air Baltic» sagrupējuši šos produktus, izveidojot piecu veidu biļetes, kas klientiem ļauj izvēlēties personalizētas «airBaltic» piedāvātās ceļojuma iespējas un optimālu pakalpojumu apjomu, sākot no vienkāršas pamata biļetes, līdz pat biznesa «flex» biļetei, kurā iekļauti visi pakalpojumi.

Katrā no jaunajiem biļešu veidiem — pamata, ekonomiskā, ekonomiskā «flex», biznesa un biznesa «flex», — pakalpojumu apjoms pieaug katrā nākamajā pakāpē. Pamata biļetes par viszemāko cenu ir paredzētas taupīgiem ceļotājiem, kas papildu pakalpojumus var iegādāties vietnē www.airBaltic.com.

Ekonomiskās biļetes nodrošina vairāk pakalpojumu, piemēram, bezmaksas bagāžu. Aviokompānijas «airBaltic» ekonomiskās «flex» biļetes nodrošina iespēju neierobežoti mainīt ceļojuma plānus un ir paredzētas biznesa ceļotājiem, kuri dažādu iemeslu dēļ nevar izmantot biznesa «flex» biļetes. Biznesa biļetes nodrošina papildu pakalpojumus lidostā, uzgaidāmajās zālēs un lidojuma laikā. Biznesa «flex» biļetes nodrošina pilnīgu elastību un papildu pakalpojumus visa ceļojuma laikā. Aviokompānija «airBaltic» piedāvātās vislabākās biļešu cenas un pilnu biļešu izmantošanas nosacījumu izklāstu skatiet vietnē www.airBaltic.com.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu