«airBaltic» pagaidām neplāno atteikties no «Prudentia» pakalpojumiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Latvijas nacionālā lidsabiedrība AS «Air Baltic Corporation» («airBaltic») pagaidām neplāno atteikties no finanšu konsultantu kompānijas «Prudentia» pakalpojumiem, šonedēļ atzina «airBaltic» padomes loceklis Kaspars Briškens.

Viņš skaidroja, ka nepieciešama institucionāla atmiņa par procesiem, kas skāruši «airBaltic» iepriekš.

Tad, kad būšot noslēgušies tiesvedības procesi saistībā ar lidsabiedrību, varēšot izvērtēt, ir vai nav nepieciešama turpmākā sadarbība.

«Prudentia» sniedzis stratēģiska rakstura konsultācijas Latvijas valdībai «airBaltic» jautājumos.

Portāls «Pietiek.com» iepriekš ziņoja, ka finanšu konsultāciju uzņēmuma «Prudentia Advisers» pakalpojumu apmaksa kopš pērnā gada oktobra vidus ik nedēļu no valstij piederošās lidsabiedrības «airBaltic» prasa aptuveni 13 000 latu. Līdz ar to var lēst, ka kopumā kopš pērnā gada oktobra vidus lidsabiedrība par padomiem jau samaksājusi vairāk nekā pusmiljonu latu.

«airBaltic» ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99,8% akciju. «airBaltic» flotē ir 34 lidmašīnas - sešas «Boeing 737-500», astoņas «Boeing 737-300», divas «Boeing 757-200», desmit «Fokker 50» un astoņas «Bombardier Q400Next Gen».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu