«airBaltic» palielina lidojumu skaitu uz Kišiņevu un Amsterdamu (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:LETA

Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» palielinājusi lidojumu skaitu no Rīgas uz Kišiņevu Moldovā un Amsterdamu Nīderlandē, portālu «Apollo» informēja «airBaltic» Korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

Tādējādi «airBaltic» uzlabojot savus pakalpojumus pasažieriem, kuri ceļo starp galvaspilsētām un tālāk uz citām lidostām Eiropā, Tuvajos Austrumos un Krievijā/NVS.

«airBaltic» palielina lidojumu skaitu maršrutā no Rīgas uz Amsterdamu no 10 uz 11 lidojumiem nedēļā, tādā veidā stiprinot sadarbību ar KLM, un piedāvājot ērtus savienojumus ar galamērķiem visā pasaulē. Maršrutā Rīga-Kišiņeva būs pieejami trīs lidojumi nedēļā līdzšinējo divu vietā.

Tāpat ieviesti seši jauni galamērķi 2013.gada vasarai – Prāga (Čehija), Hevīza pie Balatona (Ungārija), Olbija (Sardīnija, Itālija), Rijeka (Horvātija), Larnaka (Kipra) un Malta.

«airBaltic» nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas «airBaltic» piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu