«airBaltic» paplašina sadarbību ar Apvienoto Arābu Emirātu aviokompāniju (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» paplašinājusi vienošanos par sadarbības lidojumiem ar Apvienoto Arābu Emirātu aviokompāniju «Etihad Airways», tagad ietverot arī lidojumus no Amsterdamas, Frankfurtes, Minhenes un Cīrihes* uz Abū Dabī un Rīgu, portālu «Apollo» informēja «airBaltic» Korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

Pēc visu nepieciešamo atļauju saņemšanas, paplašinātās sadarbības rezultātā «airBaltic» un «Etihad Airways» piedāvās 37 lidojumus nedēļā starp Rīgu un Abū Dabī. Reisos no un uz šīm pilsētām savus lidojumu kodus - BT un EY – izmantos abas aviokompānijas.

«airBaltic» jau tagad izmanto savu lidojumu kodu - BT - «Etihad Airways» reisos starp Abū Dabī un Muskatu, bet «Etihad Airways» izmanto savu lidojumu kodu – EY - reisiem uz desmit «airBaltic» apkalpotajiem Eiropas ziemeļu pilsētu galamērķiem - Bergenu, Bilundu, Helsinkiem, Kopenhāgenu, Oslo, Stavangeru, Stokholmu, Tallinu, Turku un Viļņu.

Pēc papildu atļauju saņemšanas, «Etihad Airways» plāno savu lidojumu kodu EY izmantot arī lidojumos uz airBaltic apkalpotajiem galamērķiem - Kijevu, Tbilisi, Palangu un Gēteborgu.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu