«airBaltic» un «Sixt» vienojas par sadarbību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» un viens no Eiropas vadošajiem auto nomas pakalpojumu sniedzējiem «Sixt» uzsākuši sadarbību, lai klientiem piedāvātu ērtākas ceļojumu iespējas, portāls «Apollo» uzzināja kompānijā.

«a «airBaltic.com» ir ceļojumu lielveikals, kas piedāvā visu nepieciešamo atpūtas un biznesa braucieniem - lidojumu biļetes, viesnīcu rezervācijas, apdrošināšanu, saulesbrilles atpūtai pludmalē, un pat rozes lidojuma laikā. «Sixt» kā ieteicamā sadarbības partnera izvēle bija loģisks lēmums, jo «Sixt» piedāvā uzticamu auto nomas servisu visos 60 «airBaltic» lidojumu galamērķos Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS valstīs,» norāda pārdošanas un mārketinga vecākais viceprezidents Mihaels Grimme.

«Sixt» vadītājs Baltijas valstīs Arnis Jaudzems: «Starptautiska līmeņa sadarbības uzsākšana ar «airBaltic» ir būtisks solis klientu ērtību uzlabošanā. «Sixt» nodrošina premium klases auto nomu par izdevīgu cenu, un mums ir svarīgi sniegt papildu priekšrocības mūsu sadarbības partneru klientiem visā pasaulē. Esmu gandarīts, ka «airBaltic» ir izvēlējies «Sixt» kā ieteicamo auto nomas partneri, un esmu pārliecināts, ka klienti novērtēs tā saucamo «one-stop-shop“ apkalpošanu – iespēju vienlaicīgi rezervēt gan auto nomu, gan aviobiļetes izvēlētajā galamērķī.»

Lai atzīmētu noslēgto sadarbību starp «airBaltic» un «Sixt», «BalticMiles» lojalitātes programmas dalībnieki par katru nomas darījumu visā pasaulē saņems divkāršu skaitu «BalticMiles» punktu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu