«airBaltic» valdē iecelts Martins Sedlackis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Latvijas nacionālās lidsabiedrības «airBaltic» valdē iecelts Martins Sedlackis, kurš pildīs operāciju vadības direktora pienākumus, portālu «Apollo» informēja uzņēmumā.

Pēdējo desmit gadu laikā Sedlackis ir strādājis pie uzņēmumu restrukturizācijas, tajā skaitā ar aviokompānijām Centrālajā un Austrumeiropā, Skandināvijā, ASV, Singapūrā un Malaizijā.

«Esot Boston Consulting Group» (BCG) komandā Sedlackis pēdējos septiņus gadus ir vadījis biznesa konsultāciju projektus transporta un citās jomās.

Pēdējo četru mēnešu laikā Sedlackis kā BCG komandas vadītājis ir veicis būtisku ieguldījumu «airBaltic» «ReShape» programmā. Grādu inženierzinātnēs un CEMS maģistra grādu starptautiskajā vadības biznesā viņš ieguvis Prāgas Ekonomikas augstskolā un Helsinku Ekonomikas augstskolā.

Aviokompānijas valde sastāv no trim locekļiem. «airbaltic» izpilddirektors Martins Gauss ir valdes priekšsēdētājs. Jaunais «airBaltic» operāciju vadības direktors Sedlackis kopīgi ar «airBaltic» finanšu direktoru Vitoldu Jakovļevu turpinās darbu kā valdes locekļi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu