Airētāja Gulbe izcīna bronzu pasaules U-23 čempionātā (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Latviešu airētāja Elza Gulbe šodien Austrijas pilsētā Lincā izcīnīja bronzas godalgu pasaules U-23 čempionātā akadēmiskajā airēšanā.

Finālā 20 gadus vecā latviete 2000 metru distanci veica septiņās minūtēs un 33,79 sekundēs, no uzvarētājs atpaliekot par nepilnām trim sekundēm, bet no otrās vietas - tikai par 0,09 sekundēm.

Par čempioni kļuva vāciete Lisa Šmidla, bet sudraba medaļu izcīnīja kanādiete Kārlinga Zīmena, kura tikai distances pēdējos metros apsteidza Gulbi.

Atgādinām, ka sestdien Gulbe pārliecinoši kvalificējās finālam, savā pusfināla braucienā izcīnot uzvaru un tuvāko sekotāju apsteidzot par vairāk nekā divarpus sekundēm.

Jāpiebilst, ka mēneša sākumā Gulbe izcīnīja bronzas medaļu pasaules Universiādē, kas risinājās Krievijas pilsētā Kazaņā, bet pērn pasaules U-23 čempionātā latviete ieguva piekto vietu.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu