<i>Aisha</i> Rēzeknē tiek pie jaunas — lietotas — kleitas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdienas pēcpusdienā, ierodoties Rēzeknē uz kārtējo «Dvēselītes» turnejas koncertu, Aisha konstatēja, ka mājās aizmirsts viens no skatuves tērpiem — mazā melnā vakarkleitiņa, kas dziedātājai mugurā redzama uzveduma otrajā daļā.

Tā kā laika līdz pilnībā izpārdotā koncerta sākumam bija pārāk maz, lai organizētu kleitas transportēšanu no Rīgas, Aisha kopā ar «Mikrofona ierakstu» pārstāvi Elitu Mīlgrāvi devās iepazīties ar vietējo apģērbu veikalu piedāvājumu. Bez rezultātiem izstaigājot Rēzeknes lielākos veikalus, abas nonāca lietotu apģērbu tirgotavā, kur ātri vien atrada meklēto — elegantu melnu vakartērpu par labu cenu — tikai četriem latiem.

«Ļoti jauka kleitiņa,» par neplānoto pirkumu priecājas Aisha. «Ja pie rokas būtu šķēres, es to drusku saīsinātu, bet arī tāpat izskatījās ļoti labi. Katrā ziņā uz skatuves varēju iziet bez lieka satraukuma, jo materiāls ir elastīgs un ļauj brīvi kustēties. Nedomāju, ka nākamnedēļ vilkšu to arī «Sapņu fabrikas» koncertos Rīgā, taču kādreiz tā man vēl noteikti noderēs. Tā būs jauka piemiņa no pārpildītā koncerta ļoti sirsnīgās Rēzeknes publikas priekšā.»

Aishas koncertuzvedumam «Dvēselīte» vēl atlikušas divas izrādes — 5. un 6. novembrī «Sapņu fabrikā» Rīgā.

Biļetes nopērkamas «Biļešu servisa» kasēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu