<i>Aishai</i> un <i>Donam</i> «Eirodziesmas» superfinālā bijis vienāds balsu skaits

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: youtube.com

Izrādās, ka Aishai un Donam «Eirovīzijas» nacionālās atlases «superfinālā» balsu skaits esot bija vienāds. Ceļazīmi uz «Eirovīzijas» finālu Oslo Aisha ieguva pateicoties skatītājiem, vēsta «diena.lv».

«Eirovīzijas» nacionālās atlases projekta vadītāja Iveta Lepeško to komentējusi, sakot, ka fināla Nolikumā šāda situācija ir paredzēta un izšķirošais esot skatītāju balsojums.

Gan fināla, gan superfināla balsojumā žūrija pirmo vietu atvēlējusi Donam, taču skatītāji lielāko daļu balsu esot atdevuši par Aishu. Žūrijas un skatītāju domas esot atšķīrušās arī par labāko trijnieku. Finālā žūrija par līderiem esot izvirzījusi Donu ar Zigmara Liepiņa dziesmu «My Relligion is Freedom», otrajā vietā – Aishu ar Jāņa Lūsēna dziesmu «What For?», bet trešajā – «Triānas parku» un dziesmu «Lullaby for my Dreammate». Skatītāju trijniekā izvietojums ir mazliet savādāks -  pirmajā vietā Aisha, otrajā vietā – Dons, trešajā vietā – Kristīna Zaharova ar Jāņa Strazda dziesmu «Snow in July». Taču, saskaitot punktus, trijniekā iekļuva Ivo Grīsniņš–Grīslis, ar dziesmu «Because I Love You».

Superfinālā žūrija atkal par labāko atzina Donu, bet skatītāji - Aishu. Vienādās domās visi bija tikai par Ivo Grīsniņa–Grīšļa trešo vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu