Aizdomas, ka draugs mani krāpj

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Jautājums:

Sveiki!

Esmu saskārusies ar visai nepatīkamu situāciju. Ir aizdomas, ka draugs mani krāpj. Tātad, laiku atpakaļ intuīcijas vadīta 'iemetu aci' puiša makā, atradu prezervatīvu (to arī meklēju). Noteikti rodas jautājums, kāpēc? Atbilde ir tā, ka paši to nelietojam, jo es izsargājos ar kontraceptīvajām tabletēm. Tajā brīdī neko sliktu arī nepadomāju, vien nodomāju, ka iespējams viņam jau sen viņš tur jau stāv, kopš tām reizēm, kad tos vēl izmantojām. Drīz vien sāku just to, ka attiecības vairs nav tādas, kā bija. Viss sāka iet uz leju. Līdz ar to, atkal intuīcijas vadīta paskatījos makā, un prezervatīva tur vairs nebija, vien pāri palikušais iepakojums. Tajā brīdī sirds sažņaudzās, jo pirmā doma bij - mani krāpj. Zinu, ka darīju ļoti nesmuki, bāžot degunu varbūt tur, kur nevajadzēja, bet tomēr....
Šobrīd nezinu, ko darīt. Vai runāt ar puisi un visu izstāstīt? Bet man pašai kauns, ka rakājos pa viņa maku. Un zinu tāpat, ka viņš noliegs jebkādu faktu, kas liecinātu par krāpšanu. Vai varbūt to visu paturēt sevī un atstāt kā ir? Bet kā lai ar to domu sadzīvo?

Atbild: Sarmīte Šmite, personīgās meistarības trenere, NLP meistare

Sveika! Kas Jums liek domāt, ka Jūsu puisis Jūs krāpj? Vai šīs domas patiešām pamatojas uz darbībām, vai tikai uz iedomām. Iemesli, kāpēc ir pazudis prezervatīvs varētu būt simtiem. Tikko savā galvā atļaujam šādām aizdomīgām domām dzīvot, tā tās aiziet arī Visumā. No turienes nāk atbalss, - tā tas ir! Draugs, iespējams, zemapziņā jūt jūsu iekšējo noskaņojumu, aizdomas, neticību... Sākumā tam var nebūt nekādas sekas, bet attiecību enerģētikā tomēr kaut kas negatīvs sāk dzīvot. Arī pašai galva aizņemta ar šīm domām. Jo citādi jau nemaz vairs nevar būt. Tagad risinās iekšējie dialogi un tiek pieslēgta vēl arī vizualizācija, ja cilvēks vairāk ir vizuālis – redz lietas iztēlē. Un tam visam ir liela nozīme, jo tas sāk realizēties dzīvē... Iespējams, ka situācija ir tieši tāda, kādu jūs aprakstāt. Un ko tagad darīt? Staigāt un par to visu laiku domāt arī nav prāta darbs. Vienkārši izmest šis domas no galvas būs pagrūti. Tās tāpat ik pa laikam uzpeldēs. Ja ne tagad, tad kādu reizi pie sarunas, izskries pār lūpām. Un parasti tā pavisam negribot.. Tas var vairāk saasināt jau tā nepatīkamo situāciju. Un galvenais neko neatrisināt. Atliek patiešām izrunāties ar savu draugu. Saruna var būt par pavisam citām lietām, kurā var iekļaut jūsu sasāpējušo domu. Ja tas izskanēs kā pārmetums, vai kā sievietes parasti saka – Tu laikam mani vairs nemīli , tam nebūs jēgas. Tad var sākties «bumbiņas mētāšana», kuras laikā pasakām vairāk un sāpīgāk... Bet izlietu ūdeni nesasmelsi...

Padomājiet, kā vēlaties jautājumu noformulēt, lai rastu atbildi. Vai jūs pati labi zināt, kas patīk jūsu partnerim? Vai arī pati dalāties ar to, kas aizrauj un interesē jūs? Cilvēkiem dažreiz liekas, ka attiecībās tik smelsim mīlestību ar kausiem... Bet attiecības ir darbs ar sevi. Mīlestība ir došana... Attiecībās mācāmies un ejam dzīves skolu vai atstrādājam karmu. Uzdodiet sev jautājumu: Ko šī situācija, kura ir tāda, kāda tā ir, māca. Varbūt patiešām nekad vairs neskatīties otra cilvēka lietās? Bet iespējams, ka jums tā māca pavisam ko citu? Uzdodiet šo jautājumu sev un kādu dienu ar to pastaigājiet, kamēr atbilde atnāks. Varbūt kāds cilvēks jums pateiks vārdus, kuros sadzirdēsiet atbildi. Vai, atverot kādu grāmatu, tieši kāda frāze jūs uzrunās... Ieklausieties un vērojiet, kas notiek... Ļoti svarīgi sev uzdot jautājumu – vai jūs vēlaties savu dzīvi saistīt ar šo cilvēku, radīt kopējus bērnus? Ja tā, tad padomājiet, ko darīt tagad lietas labā, lai jūsu vīrietis ar prieku nāktu mājās. Lai vilktin vilktu pie jums.

Teātris šeit nelīdzēs, jo to var ātri atpazīt. Radiet sevī īstu dzīvesprieku, par to, ka esat sieviete, par to, ka esat vesela... Vīrietim patīk sieviete, kura sevi ciena. Un, ja arī kaut kas ir noticis, tad dzīves gudra sieviete darīs visu, lai vīrietis, kuru viņa patiešām mīl, vēlētos būt tuvumā. Šīs sajūtas jārada pašai sevī. Iekšēji variet lūgt piedošanu, ka esat neētiski rīkojusies, ka turat draugu aizdomās, neuzticaties viņam. Lūdziet Visuma, vai Dieva palīdzību. Mums vienmēr liekas, ka visu saprotam un varam. Bet vai varam? Ja arī šī situācija ir reāla, vienalga jūs būsiet ieguvēja. Jo sevī atvērsiet mīlestības avotu, kas staros no jums un iespējams sakārtos lietas tā, kā būs vislabāk jums abiem! Ķerieties pie sevis pilnveidošanas. Rakstiet Visumam pateicības par visu, kas jūsu dzīvē ir. Pateicieties un pieņemiet arī sarežģītās situācijas. Ja to spēsiet, tiksiet dzīves skolā pārcelta nākamajā klasē. Varētu būt, ka šis sāpīgais jautājums sakārtosies. Mainiet attieksmi pret situācijām un lietām. Tā iegūsiet vairāk iekšēju mieru, jo patiesībā viss ir relatīvs. Reizēm paskatoties pagātnē, atrodam situāciju, kura toreiz mūs apbēdināja, bet tagad tā izrādās mums devusi labu rezultātu un ir kaut ko iemācījusi.. Veiksmi eksāmenos!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu